CALL: +34 96 315 57 02
FOLLOW US:
Top
Euroace

Euroace. Spanskkurs og internship

Alt om Spania

Vi tilpasser hver detalj av programmet og tjenestene vi tilbyr. Vi gir full støtte og veiledning til våre studenter og vi håper å møte deres behov. Vårt mål er å tilby den mest lærerike og formative erfaringen i utlandet

Nosso objetivo é oferecer uma experiência formativa enriquecedora no exterior.

Euroace i et nøtteskall ….

Nyt opplevelsen så mye som mulig

Å LEVERE UNIKE UTDANNELSES – OG PERSONLIGE OPPLEVELSER

Euroace er et selskap som spesialiserer seg på å gi en unik læringsopplevelse i Spania til studenter i alle aldere og yrker. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester, programmer, undervisning og aktiviteter, i hele Spania. Hvis du ønsker å utforske det spanske språket og kulturen er Euroace et godt alternativ!

HVA KAN DU GJØRE?

Euroace tilbyr SPANSK UNDERVISNING for alle aldere, fra unge studenter til erfarne fagfolk, de samme fagfolkene som krever en arbeidsplass for å forbedre kunnskap og videreutvikle CV´en kan få det her… vi kan få til et PROGRAM for både elite og amatør kandidater og vi kan gi en unik opplevelse i å studere i utlandet, Spania. Mulighetene er endeløse.

Besøk oss på www.euroace.net for å finne mer informasjon!

10 GRUNNER TIL HVORFOR

 1. Lær spansk samtidig som du utforsker den spanske kulturen, historien og tradisjonene
 2. Fenomenal gastronomi
 3. Været
 4. Nydelig arkitektur og strender
 5. Alle studieprogrammer tilpasses
 6. Verdifull undervisning med erfarne lærere
 7. Bo mulighetene varierer fra lokale familier til leiligheter i sentrum
 8. Et dedikert team av unge fagfolk med 10+ år med erfaring
 9. Full personlig støtte og veiledning – vi vil gjøre at du føler deg hjemme
 10. Vi bryr oss

Mer om oss

Utmerket beliggenhet

Vi har et 300 kvadratmeter lokale som er lokalisert midt i sentrum. Det er lokalisert i shoppingområdet i sentrum og finansdistriktet, og er et perfekt hovedkvarter i Valencia. Våre klasserom har forskjellig størrelse og er tilpasset studentens behov

Personlig støtte

Euroace ansatte har alle vært internasjonale studenter og forstår forskjellene og utfordringene som kan oppstå i et opphold. Vi gir det lille ekstra for å gi deg den beste personlige – og utdanningsopplevelsen som overhode mulig. 

+ 6 000 studenter

Euroace ble stiftet i 2005. I dette tiåret har vi bistått over 6,000 fornøyde studenter. Du kan lese mer om våre fornøyde studenter og få mer informasjon på vår hjemmeside: www.euroace.net

Programmer i Spania

 Spanskkurs
Internship programmer
Fakultet-ledede programmer
Videregående skole programmer
Sted å bo
Fritidsaktiviteter

…Alle programmene er skreddersydd

Euroace skjema for interesserte studenter

Vennligst fyll ut skjema så vi kan komme tilbake til deg, komme tilbake til deg med det som passer ditt behov. Ikke bekymre deg, det vil ikke ta lang tid.

Hvis du ønsker informasjon om spanskkurs, internship eller annet, svar på de generelle spørsmålene, VI har noen generelle spørsmål vi trenger å spørre deg om. Spørsmålene markert med (*), er spørsmål som må besvares. Resten er opp til deg om hva du svarer, selv om det gjør det enklere for oss med flest mulig svar.

  Privacy policy and disclaimer (Necessary to send this form)