CALL: +34 96 315 57 02
FOLLOW US:
Top
Euroace

Euroace. Spaanse cursussen en stages

Alles over Spanje

We personaliseren elk detail van het programma en de services die we aanbieden. We bieden onze studenten volledige ondersteuning en begeleiding en we hopen tegemoet te komen aan hun behoeften. Ons doel is om hen de meest verrijkende en vormende ervaring in het buitenland aan te bieden.

Euroace in een notendop..

Geniet zoveel mogelijk van deze ervaring

HET BIEDEN VAN UNIEKE EDUCATIEVE EN PERSOONLIJKE ERVARINGEN

Euroace is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het bieden van unieke educatieve ervaringen in Spanje aan studenten van alle leeftijden en professionals uit alle sectoren. We bieden een breed scala aan diensten, programma’s, lessen en activiteiten, overal in Spanje en onze cultuur. Als je diep in onze taal wilt duiken, is Euroace een geweldige optie!

WAT KAN JE DOEN?

Euroace biedt SPAANSE LESSEN aan voor alle leeftijdsgroepen, van jonge studenten tot ervaren professionals, dezelfde professionals die een ARBEIDSSITUATIE IN SPANJE nodig hebben om hun vaardigheden te verbeteren en hun CV te ontwikkelen … we beheren verse SPORT-PROGRAMMA’S voor zowel elite- als amateur-kandidaten en we bieden een unieke STUDY ABROAD-ervaring in Spanje. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Bezoek ons op www.euroace.net om meer te vinden!

 

 10 Redenen Waarom

1. Leer Spaans terwijl je wordt ondergedompeld in de cultuur, geschiedenis en traditie

2. Fenomenale gastronomie

3. Spectaculair zonnig weer

4. Adembenemende architectuur en stranden

5. Alle programma’s kunnen volledig persoonlijk worden aangepast

6. Lessen met ervaren leraren om u te helpen

7. Alle accommodatiemogelijkheden, variërend van lokale familienetwerken tot appartementen in de binnenstad

8. Toegewijd team van jonge professionals met meer dan 10 jaar ervaring

9. Volledige persoonlijke ondersteuning en begeleiding – We zullen ervoor zorgen dat u zich thuis voelt

10. Wij geven om jou

 

Meer over ons

Uitstekende locatie

Onze faciliteit van 300 vierkante meter ligt midden in het stadscentrum. Omringd door het belangrijkste winkelgebied in de stad en het financiële district. Het is daarom de ideale locatie voor ons hoofdkwartier in Valencia. Onze klaslokalen hebben verschillende afmetingen en passen zich perfect aan de behoeften van elke student.

Persoonlijke ondersteuning

Euroace-teamleden zijn ook allemaal internationale studenten geweest en begrijpen de verschillende uitdagingen en situaties waarmee u tijdens uw verblijf te maken krijgt. We zullen een extra stap voor je doen om de best mogelijke educatieve ervaring te bieden.

+ 6 000 studenten

Euroace is opgericht in 2005. In dit decennium hebben we diensten verleend aan meer dan 6000 tevreden studenten. U kunt enkele van hun getuigenissen lezen en meer over ons te weten komen op onze website: www.euroace.net

 

Programma’s in Spanje

Spaanse cursussen
Stageprogramma’s
Programma’s onder leiding van de faculteit
High School-programma’s
accommodatie
Vrijetijdsactiviteiten

… Al onze programma’s zijn op maat gemaakt

Euroace-formulier voor geïnteresseerde studenten

Vul dit formulier in, zodat we contact met je op kunnen nemen met iets dat exact aan je behoeften.voldoet. Maak je geen zorgen, het zal niet lang duren.

Als je informatie opvraagt voor een Spaanse cursus, stageprogramma of anders. Dan zijn er algemene en enkele specifieke vragen. Deze vragen zijn gemarkeerd met een (*), beantwoord de vragen die voor u van belang zijn. Muchas gracias!

    Privacy policy and disclaimer (Necessary to send this form)