CALL: +34 96 315 57 02
FOLLOW US:
Top
Euroace

Euroace. Kursevi spanskog jezika i praksa

Svaki detalj programa i usluga koje pruzamo je personalizovan. Nasim studentima nudimo punu podrsku i obuku kako bismo izasli u susret njihovim potrebama. Nas cilj je da im ponudino najbogatije i najedukativnije iskustvo u inostranstvu.

Ukratko u Euroace-u

Uzivajte u iskustvu najvise sto mozete

PRUZANJE JEDINSTVENOG EDUKATIVNOG I LICNOG ISKUSTVA

Euroace je kompanija koja je specijalizovana u pruzanju jedinstvenog edukativnog iskustva u Spaniji sudentima svih uzrasta i strucnjacima iz svih bransi. Nudimo siroki spektar usluga, programa, casova i aktivnosti koji se ticu Spanije i nase kulture. Ako vas interesuje da udjete u srz naseg jezika, Euroace je pravo resenje za vas!

STA SVE MOZETE DA RADITE?

Euroace nudi casove SPANSKOG JEZIKA za sve uzraste, od mladih ucenika do iskusnih strucnjaka kojima je potrebna RADNA PRAKSA U SPANIJI kako bi poboljsali svoje vestine/znanje   i razvili svoj rezime/CV… Mi rukovodimo novim SPORTSKIM PROGRAMIMA kako za elitne tako i za pocetnicke kandidate i nudimo jedinstveno STUDY ABROAD iskustvo u Spaniji. Mogucnosti su beskonacne!

Posetite nas na www.euroace.net da saznate vise!

 

10 Razloga Zasto

 1. Naucite spanski jezik upoznajuci spansku kulturu, istoriju i obicaje
 2. Fenomenalna gastronomija
 3. Spektakularno suncano vreme
 4. Arhitektura i plaze koje oduzimaju dah
 5. Svi programi su potpuno prilagodjeni
 6. Casovi od velike vrednosti sa iskusnim uciteljima koji vam pomazu
 7. Smestaj sirokog spektram, od lokalnih porodica do stanova u centru grada
 8. Posveceni tim mladih profesionalaca sa vise od 10 godina radnog iskustva
 9. Puna individualna podrska i obuka – ucinicemo da se osecate kao kod kuce
 10. Nama je stalo do vas

Vise o nama 

Izvanredna Lokacija

Nasi prostor od 300m2 se nalazi u strogom centru grada. Okruzen glavnim sopping zonama u gradu kao i financijiskom okrugu, predstavlja savrseno srediste u Valenciji. Nse ucionice su razlicitih velicina i savrseno se uklapaju u potrebe studenata.

Individualna podrska

Clanovi tima Euroace su svi takodje bili internacionalni studenti i razumeju razlicite izazove i situacije sa kojima cete se suocavati tokom vaseg boravka. Dodatno cemo se potruditi da vam omogucima najbolje moguce obrazovno iskustvo.

Vise od 6 000 studenata

Euroace je osnovan 2005 godine. Tokom ovih 10 godina pruzali smo nase usluge za vise od 6 000 zadovoljnih studenata. Neke od njihovih iskustva mozete procitati na nasoj web stranici: www.euroace.net

Programi u Spaniji

 • Kursevi spanskog jezika
 • Programi koji ukljucuju praksu
 • Fakultetski usmereni programi
 • Srednjoskolski programi
 • Smestaj
 • Slobodne aktivnosti

…Svi nasi programi su uradjeni po meri

Euroace prijava za zainteresovanje studente

Molimo vas da popunite ovu prijavu kako bismo vam uzvratili sa necim dobrim, veoma dobrim sto odgovara vasim potrebama. Nemojte se brinuti, nece trajati dugo.

Ako zahtevate informacije vezane za kurs spanskog jezika, programa koji ukljucuje praksu ili nesto drugo, pored opstih pitanja, postoje i neke specificne stvari koje moramo da vas pitamo. Takva pitanja su oznacena sa (*), molimo vas odgovotite na ona koja su bitna za vas. Muchas gracias!

  Privacy policy and disclaimer (Necessary to send this form)